Graffiti verwijdering en anti graffiti coating aan brengen

groenveld logo-1

Graffiti verwijdering

Tegenwoordig is graffiti niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Hoe ‘kunstzinnig’ sommige graffiti-tekeningen ook kunnen zijn, het kost jaarlijks miljoenen euro’s om deze ongewenste kunstuitingen weer te verwijderen. Bovendien blijkt de ondergrond in veel gevallen blijvend beschadigd te zijn. Het vraagt expertise om deze ongewenste kunstuitingen op de meest efficiënte wijze te verwijderen. Het gebruikte materiaal, de soort ondergrond, de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en de locatie zijn even zovele variabelen die onze werkwijze bepalen. Het resultaat staat op voorhand vast: – uw object krijgt weer de uitstraling die u altijd voor ogen had!

Groenveld 6

Het is gebleken dat het helpt om graffiti regelmatig te laten verwijderen. Dan is de lol er voor de jongeren snel af en zullen ze er eerder mee stoppen!

Groenveld Dienstverlening BV is ook gespecialiseerd in het aanbrengen van anti-graffiticoating. Deze coating zorgt ervoor dat de graffiti slecht hecht op uw object, hierdoor wordt uw object beschermt en neemt het de motivatie van de graffiti-artist om u vaker “te bezoeken” weg.