Glasbewassing met osmosewater

groenveld logo-1

Glasbewassing met osmosewater

Groenveld Dienstverlening B.V. reinigt ook met osmose water, dit is is water waaruit alle mineralen, metalen en bacteriën die in leidingwater aanwezig zijn, verwijdert zijn. Osmose water heeft volgens onderzoek van de Rijks Universiteit Groningen de eigenschap dat het werkelijk alles in zich op neemt dat het onderweg aan mineralen tegen komt…

Het water heeft in zijn zuiverste vorm een zeer sterk reinigend vermogen, waardoor zeep en andere schoonmaakmiddelen overbodig worden. Hierdoor zal alleen vervuiling die op het raam aanwezig is via de gevel naar beneden lopen en geen milieu belastende toevoegingen. Het resultaat is dat op den duur een residu vrij glasoppervlak ontstaat waarop minder makkelijk vervuiling hecht.

Osmose water droogt streeploos op waardoor het zeer geschikt is voor telescopische glasbewassing (telewash).  Bij telewash wordt met een telelans gedemineraliseerd water omhoog gepompt en met een zachte borstel worden uw ramen / glasgevels en bijbehorende kozijnen streeploos gereinigd. Met telewash kan er veilig vanaf de grond tot en met een hoogte van 15 meter worden gewerkt.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen of van de onze diensten gebruik maken? Bel ons, 0344-617327, of vul het contactformulier op onze website in.