Glasbewassing en gevelreininging

groenveld logo-1

Glasbewassing

Voor een schoon en glashelder resultaat van uw ramen is het belangrijk deze met enige regelmaat te laten reinigen. Het geeft u de zekerheid van een professionele uitstraling naar uw klanten en bezoekers en secundair het voorkomen van technische schade aan het glas vanwege het etsen van het glas. Tevens is het bij Groenveld Dienstverlening B.V. standaard dat zowel de ramen als de kozijnen eromheen goed en grondig worden schoongemaakt. Dit voorkomt lekstrepen en zorgen ervoor uw gevel er weer compleet verzorgd uitziet.

In de meeste gevallen wassen wij de ramen wassen via de traditionele manier, maar de ook meer geavanceerde methodes, zoals bijv glasbewassing met osmosewater, behoren tot onze expertise.

Dus overal is wel een oplossing voor te vinden om aan uw wensen te voldoen.

Gevelreiniging

Groenveld 6

De  gevel een belangrijk onderdeel van uw pand is; u ziet er immers veel aan af. Maar de gevel raakt in de loop der jaren behoorlijk aangetast, onder meer door weeromstandigheden en de aanhechting van vuil. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Al deze vervuiling kunnen wij middels de juiste technieken van de gevel verwijderen, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet.

Bij het reinigen van gevels maken wij vaak gebruik van het Torbo-straalsysteem

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen of van de onze diensten gebruik maken? Bel ons, 0344-617327, of vul het contactformulier op onze website in.